Κοτόπουλο με γιουφκά (ποντιακό ζυμαρικό)

kotopoulo_me_gioufka

Υλικά

- 2 μπουτάκια κοτόπουλο
- ½ σακούλι γιουφκά
- 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
- αλατάκι
- λαδάκι
- νερό για το βρασμό

Εκτέλεση
Αρχικά βράζουμε το κοτοπουλάκι για 20 λεπτά περίπου.

Έπειτα σε ένα ταψάκι βάζουμε το ζωμό από το κοτόπουλο και αλατάκι, πιπεράκι, πολύ λίγο λαδάκι, την μαργαρίνη, και το γιουφκά. Τέλος βάζουμε και το κοτόπουλο με λίγο αλατάκι και λίγο πιπεράκι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ωρίτσα


Πηγή: Νηστικό αρκούδι

 
Αναζήτηση στο site
ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Greek English French German Hungarian Irish Italian Portuguese Russian Spanish Swedish
ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΩΝ



ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους
Greece flag 66.0%Greece (43618)
Ukraine flag 5.3%Ukraine (3519)
Germany flag 4.0%Germany (2648)
Russian Federation flag 1.5%Russian Federation (975)
Cyprus flag 1.1%Cyprus (716)
  0001  
3
SEBDAS